Wat kijken en luisteren we deze week? Week 46

Weeeeeekeeeeennnddddd. Maak de bank maar klaar want we gaan series en films kijken de volgende dagen.

Netflix

Schone Handen

Sylvia heeft te lang weggekeken van de bloeiende drugshandel van haar man Eddie. Als alles fout dreigt te gaan, probeert Sylvia haar twee kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om ‘de familie’ bij elkaar te houden.

→ Trailer Schone Handen bekijken

Narcos: Mexico (S01)

Volg het verhaal van de opkomst van het Guadalajara-kartel en een Amerikaanse DEA-agent die ontdekt hoe gevaarlijk het is om jacht te maken op narco’s in Mexico.

→ Trailer Narcos: Mexico bekijken

Filmposter Narcos: Mexico

Kriger (S01)

Een oorlogsveteraan die wordt achtervolgd door schuldgevoelens over zijn laatste missie, infiltreert met de weduwe van zijn beste vriend in een gevaarlijke motorbende.

→ Trailer Kriger bekijken

Film1

Marrowbone

Nadat hun moeder overlijdt zonderen Jack en zijn broers Billy en Sam zich met hun zus Jane af van de buitenwereld uit angst dat ze anders van elkaar zullen worden gescheiden. Ze verbergen zich in de geheimzinnige en verlaten boerderij Marrowbone die een duister geheim herbergt.

→ Trailer Marrowbone bekijken

Videoland

Weiner

De Amerikaanse politicus Anthony Weiner kwam in 2011 in opspraak vanwege sexting – het leidde tot zijn aftreden als congreslid. Twee jaar later maakt hij een onverwachte politieke comeback door zich te mengen in de race om het burgemeesterschap van New York, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor zijn vrouw Huma Abedin, belangrijk adviseur van Hillary Clinton.

→ Trailer Weiner bekijken

Filmposter Weiner

Ziggo

Assassin’s Creed

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

→ Trailer Assassin’s Creed bekijken

Filmposter Assassin’s Creed

Pathé Thuis

Skyscraper

Will Ford is een voormalige FBI agent, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Als een gebouw opeens in brandt staat, krijgt hij de schuld en moet hij alles op alles zetten op zijn gezin te redden van de vlammen.

→ Trailer Skyscraper bekijken

Spotify

Down The Road Wherever (Deluxe) – Mark Knopfler

→ Down The Road Wherever (Deluxe) – Mark Knopfler beluisteren

love (Deluxe Edition) – Michael Bublé

→ love (Deluxe Edition) – Michael Bublé beluisteren

Cd-hoes love (Deluxe Edition) - Michael Bublé

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.