Black Mirror

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 23

Van verbranden in de schaduw maar laarzen aan door de regen. Dit weekend kun je wegkruipen op de bank met de volgende nieuwe series.

Netflix

3% (S03)

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

→ Trailer 3% bekijken

Black Mirror (S05)

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

→ Trailer Black Mirror bekijken

Black Mirror

Designated Survivor (S03)

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

→ Trailer Designated Survivor bekijken

Film1

Dinner for Schmucks

De gastheer van een etentje vraagt zijn vrienden om de grootste loser mee te nemen die ze kunnen vinden. Maar de ultieme schlemiel draait de rollen om.

→ Trailer Dinner for Schmucks bekijken

Dinner for Schmucks

Videoland

The Handmaid’s Tale (S03)

In het tweede seizoen heeft de zwangere Offred er alles voor over om haar toekomstige kind te behoeden voor de dystopische gruwelijkheden van het totalitaire regime in Gilead. Zij en haar lotgenoten vechten tegen de doctrine ‘Gilead zit in je’ van tante Lydia, of gaan eraan ten onder.

→ Trailer The Handmaid’s Tale bekijken

Ziggo

The Autopsy of Jane Doe

In de kelder van een huis wordt het levenloze lichaam van een anonieme jonge vrouw gevonden. Vader en zoon Tommy en Austin Tillen krijgen opdracht te onderzoeken wat er met deze ‘Jane Doe’ gebeurd is. Ze staan voor een raadsel. Haar lichaam is van buiten perfect intact, maar inwendig gruwelijk toegetakeld. Hoe dieper -letterlijk en figuurlijk- hun onderzoek van het lichaam vordert, des te verbijsterender de ontdekkingen zijn.

→ Trailer The Autopsy of Jane Doe bekijken

The Autopsy of Jane Doe

Pathé Thuis

J. Edgar

Deze filmbiografie gaat over J. Edgar Hoover, die in zijn werk de grenzen opzocht en een complex persoonlijk leven had tijdens zijn 47 jaar als hoofd van de FBI.

→ Trailer J. Edgar bekijken

Spotify

Dit Is Voor Mij – Trijntje Oosterhuis

→ Dit Is Voor Mij – Trijntje Oosterhuis beluisteren

Dit Is Voor Mij - Trijntje Oosterhuis

TIM – Avicii

→ TIM – Avicii beluisteren

Kobo

Mbappé

Kylian Mbappé was zestien jaar toen hij voor AS Monaco debuteerde in de Ligue 1. Het seizoen erop werd de club mede dankzij zíjn vijftien doelpunten landskampioen van Frankrijk. Hij is de jongste speler sinds Pelé die scoorde op een wereldkampioenschap én wereldkampioen werd. In zijn nog jonge carrière breekt Mbappé records met een snelheid die alleen geëvenaard wordt door Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, en hij is hard op weg om een van de grootste namen ooit in het voetbal te worden. Luca Caioli en Cyril Collot deden voor deze biografie uitvoerig onderzoek en spraken exclusief met de mensen die Mbappé het beste kennen.

→ Trailer Mbappé bekijken

Mbappé

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.