Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we? Nieuwe films en series week 27

Zoals je van ons gewend bent weer een nieuwe lijst met nieuwe films en series die je deze week kunt bekijken op Netflix, Pathé Thuis, Ziggo en Film 1.

Netflix

Bulletproof Gangster

Het centrum van Cleveland wordt tijdens de zomer van 1976 opgeschrikt door maar liefst 36 ontploffingen. Bulletproof Gangster vertelt het waargebeurde verhaal van de epische opkomst en ondergang van de Iers-Amerikaanse gangster Danny Greene (Ray Stevenson), een roekeloze reus die in het Cleveland van de jaren ’70 zijn bakens uitzet. Hij bindt de strijd aan met woekeraar Shondor Birns (Christopher Walken) en sluit een verbond met de gangster John Nardi (Vincent D’Onofrio). Zijn aanpak ontaardt in een genadeloze strijd om het grondgebied van de plaatselijke maffia en dompelt de stad onder in kogelregens en bomaanslagen. Talloze pogingen om hem uit de weg te ruimen, mislukken en het gerucht doet al snel de ronde dat Greene onverslaanbaar is. Naarmate zijn legende groeit, neemt ook zijn macht toe en kleuren de straten steeds roder. Wie kan deze schijnbaar ongenaakbare gangster tegenhouden? Een rauwe, meeslepende biopic van Jonathan Hensleigh (The Punisher), met Ray Stevenson (The Book of Eli, Rome), Christopher Walken (Man On Fire, Domino), Val Kilmer (Bad Lieutenant), Vincent D’Onofrio (Men In Black), Vinnie Jones (X-Men 3) en Paul Sorvino (Goodfellas) in de hoofdrollen.

→ Trailer Bulletproof Gangster bekijken

Filmposter Bulletproof Gangster

Shot Caller

Een familieman moet de cel in waar hij al snel de kneepjes van het gevangenisleven leert kennen. Hierdoor wordt hij als het ware tot een soort gangster getransformeerd. Zodra hij uit de gevangenis komt, wordt hij gedwongen om een grote en gewelddadige misdaad te plegen in samenwerking met een concurrerende bende.

→ Trailer Shot Caller bekijken

Hondros

Fotograaf Chris Hondros zet zijn leven op het spel om wereldconflicten in beeld te brengen. Zijn beste vriend verkent de verhalen achter zijn meest aangrijpende foto’s.

→ Trailer Hondros bekijken

Ziggo

Generation Kill

In 2003 staan de Amerikanen klaar om Irak binnen te vallen. Evan ‘Scribe’ Wright (Lee Tergesen) is een verslaggever van het blad Rolling Stone, die de 1st Recon Marines volgt, wanneer zij de eerste aanvalsgolf op Bagdad uitvoeren.

→ Trailer Generation Kill bekijken

Filmposter Generation Kill

The Post

De Washington Post komt in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Deze documenten geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen in Vietnam. Ben en Kay proberen de documenten te analyseren.

→ Trailer The Post bekijken

Film1

Good Time

Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick wordt opgepakt, probeert Connie wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden. Zijn plan ontspoort en hij sleept alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt.

→ Trailer Good Time bekijken

Patti Cake$

De aspirant-rapper Patricia Dombrowski, alias Killa P, alias Patti Cake$ is op zoek naar roem in haar vertrapte woonplaats in Jersey waar haar leven uit elkaar valt. Patty probeert het te maken in de hiphopscene met originele en invloedrijke muziek. Aangemoedigd door haar vrienden, Jheri en Bastard. Daarnaast draagt ze ook nog de zorg voor haar kwakkelende grootmoeder.

→ Trailer Patti Cake$ bekijken

Patti Cake$

Videoland

De Berging Van De Concordia

Documentaire over de berging van het gigantische cruiseschip Costa Concordia. Op 13 januari 2012 liep het schip vlak voor de Toscaanse kust op de rotsen, waardoor het gedeeltelijk zonk en kapseisde.

→ Trailer De Berging Van De Concordia bekijken

Pathé Thuis

The Insult

Tijdens de renovatiewerken van een appartementsgebouw in Beiroet leidt een probleem met de waterafvoer tot een confrontatie tussen bewoner Toni en aannemer Yasser. Toni is een Libanese christen, Yasser een Palestijnse vluchteling. Als de ruzie uit de hand loopt door een belediging, worden beide mannen meegesleurd in een neerwaartse spiraal waarvan de draagwijdte veel verder reikt dan de grenzen van de rechtspraak.

→ Trailer The Insult bekijken

Spotify

Lithium – S10

→ Lithium – S10 beluisteren

Lithium - S10

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis, Ziggo en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Bekijk de WKELW-post van:
week 26
week 25
week 24

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.