My dinner with herve

Wat kijken of luisteren we deze week? Week 43

We hebben weer een fijne lijst van nieuwe titles voor jullie uitgezocht. Zo weet je zeker dat je de nieuwe week weer doorkomt.

Netflix

Been So Long

Een alleenstaande moeder in Camden Town in Londen hoort violen wanneer ze een knappe vreemdeling met een verleden ontmoet. Maar ze weet niet of ze hier al aan toe is.

→ Trailer Been So Long bekijken

Bodyguard (S01)

Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

→ Trailer Bodyguard bekijken

Filmposter Bodyguard

Chilling Adventures of Sabrina (S01)

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

→ Trailer Chilling Adventures of Sabrina bekijken

Film1

Paul, Apostle of Christ

Paulus, later bekend als Saul van Tarsus wordt vastgehouden voor Nero in Rome. Hij wordt bezocht door Lucas, die hiermee zijn leven riskeert. Lucas schrijft hierop een boek over wat later de kerk zal worden.

→ Trailer Paul, Apostle of Christ bekijken

Filmposter Paul, Apostle of Christ

Videoland

De Ridder (S04)

Vlaamse misdaadreeks met in de hoofdrol de jonge, ambitieuze openbaar aanklager Helena De Ridder, die haar eigen strijd voert voor meer rechtvaardigheid.

→ Trailer De Ridder bekijken

Ziggo

My Dinner with Herve

De zoektocht van een geplaagde journalist om een spraakmakend interview te scoren in LA, verandert in een wilde en onverwacht vruchtbare ontmoeting met Herve Villechaize, de ster van “Fantasy Island” die zich een paar dagen na het interview van het leven beroofde. De film verkent een onwaarschijnlijke vriendschap die verandert door een onvergetelijke nacht, met Peter Dinklage en Jamie Dornan.

→ Trailer My Dinner with Herve bekijken

Filmposter My Dinner with Herve

Pathé Thuis

Only The Brave

De Granite Mountain Hotshots, een groep brandweermannen, riskeren alles om een dorp te beschermen tegen een historische grote (bos)brand.

→ Trailer Only The Brave bekijken

Spotify

Sì (Deluxe) – Andrea Bocelli

→ Sì (Deluxe) – Andrea Bocelli beluisteren

Jubilee Road – Tom Odell

→ Jubilee Road – Tom Odell beluisteren

Jubilee Road - Tom Odell

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.