Wat kijken we deze week

Wat kijken we deze week op Netflix, Spotify en Pathe Thuis, week 25

Het wordt geen lekker weer dit weekend. Daarom gaan we met een dekentje de bank op en een lekkere serie kijken. We zetten een aantal suggesties voor je onder elkaar.

Netflix

Cooking on High

In de eerste cannabis-kookwedstrijd ooit bereiden twee chef-koks verrukkelijke gerechten met marihuana voor een jury van supertoffe beroemdheden.

→ Trailer Cooking on High bekijken

Marvel’s Luke Cage S02

Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.

→ Trailer Marvel’s Luke Cage bekijken

Unsolved

Volg een gedramatiseerde versie van de echte onderzoeken naar de moord op de raplegendes Tupac Shakur en Biggie Smalls.

→ Trailer Unsolved bekijken

Filmtrailer Unsolved

Videoland

De Jacht (S01)

De Jacht volgt de onderzoeken van een speciale eenheid van de politie die geleid wordt door rechercheur Lea Smid met de hulp van forensisch psychiater Thomas Wolff. Het duo is gespecialiseerd in de jacht op seriemoordenaars die niet passen binnen de traditionele gedragspatronen.

→ Trailer De Jacht (S01) bekijken

Film1

Marshall

In het conservatieve Connecticut van 1941 neemt advocaat Thurgood Marshall de levensgevaarlijke taak op zich om een zwarte chauffeur te verdedigen die ten onrechte wordt beschuldigd door zijn blanke werkgevers. De sensationele zaak wordt breed uitgemeten in de pers en legt het grondwerk voor Thurgoods historische aanstelling als eerste zwarte rechter aan het hooggerechtshof.

→ Trailer Marshall bekijken

Filmposter Marshall

The Dark Tower

De wereld van Roland Deschain (Idris Elba) valt uit elkaar. Eens werd deze gekenmerkt door vergaande magie en technologie, maar beiden lijken slechts relieken uit het verleden te zijn. Om de wereld te redden is hij op een queeste naar de Donkere Toren, een verbindingspunt van alle universa. Hij moet de Donkere Toren vinden, voordat de slechterik Man in Black (Matthew McConaughey) dat doet en de toren vernietigt. Dit zou namelijk het einde van de mensheid betekenen.

→ Trailer The Dark Tower bekijken

Pathé Thuis

Black Panther

T’Challa keert terug naar Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Echter wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt wordt T’Challa op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat de hele wereld in gevaar brengt.

→ Trailer Black Panther bekijken

Filmposter Black Panther

Spotify

New Blood – Yellow Claw

→ New Blood – Yellow Claw beluisteren

Pray For The Wicked – Panic! At The Disco

→ Pray For The Wicked – Panic! At The Disco beluisteren

Cd-hoes Panic! At The Disco

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.