Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? week 15

Het is weekend en wanneer je niet de deur uit gaat naar de kroeg moet je natuurlijk wel weten wat er nieuw is deze week op Netflix, HBO of Videoland. Samen met Nieuwdezeweek zetten we deze voor je op een rij.

Netflix

Lost in Space

De familie Robinson is lichtjaren van hun bestemming verwijderd en moet samen zien te overleven. Een nieuwe dramaserie gebaseerd op de sci-fi-topper uit de jaren zestig.

→ Trailer Lost in Space bekijken

Lost in Space

Come Sunday

De beroemde predikant Carlton Pearson zet alles op het spel als hij de kerkelijke doctrine in twijfel trekt en een moderne ketter wordt genoemd. Gebaseerd op feiten.

→ Trailer Come Sunday bekijken

Carteristas

In de straten van Bogota leert een meester in de kunst van bedrog en misleiding jonge dieven hoe zij succesvolle zakkenrollers kunnen worden.

→ Trailer Carteristas bekijken

Carteristas

Film1

2:22

Luchtverkeersleider Dylan voorkomt op het nippertje een rampzalige botsing tussen twee vliegtuigen. In de dagen erna gebeuren er vreemde dingen op exact hetzelfde tijdstip: 22 over twee. Dylans leven ontspoort en hij raakt gevangen in een mysterieus patroon waaruit hij alleen kan ontsnappen door het geheim van 2:22 te ontrafelen.

→ Trailer 2:22 bekijken

Bleed for This

Het is een onwaarschijnlijk rags-to-riches verhaal: onbekende bokser Vinny Pazienze wordt wereldberoemd wanneer hij op spectaculaire wijze twee wereldtitels wint. Maar na een bijna dodelijk auto-ongeluk waarbij hij zijn rug breekt, zeggen dokters dat hij nooit meer zal lopen, laat staan boksen. Tegen alle adviezen en verwachtingen in, neemt Vinny de vermaarde bokscoach Kevin Rooney in de arm om hem binnen een jaar klaar te stomen voor zijn terugkeer naar de ring.

→ Trailer Bleed for This bekijken

Bleed for This

Pathé Thuis

Bushwick

Lucy belandt middenin een militaire invasie van Brooklyn. Dit omdat Texas zich wil afscheiden van de VS met alle gevolgen van dien. Ze moet vijf blokken van Bushwick over steken om terug te keren naar huis

→ Trailer Bushwick bekijken

Spotify

The World Can Wait – Waylon

→ The World Can Wait – Waylon beluisteren

The World Can Wait - Waylon

 

Similar Posts

One Comment

  1. Het is wel heel herkenbaar. Ik vind podcasts heel interessant maar ik kan niet alleen maar zitten en luisteren (dat kan ik met muziek ook niet echt) dus probeer ik te luisteren tijdens het bloggen (vaak zonder succes) en vooral tijdens eten maken of eten (want proeven en luisteren kan je wel tegelijk lukt het wel en vind ik het een meerwaarde. Toen de autoradio kapot was werd ik trouwens zot van mijn eigen piekergedachten. Multitasken met geluid lukt me dus wel. Alle andere vormen niet. Ik zit te vaak op mijn gsm tijdens het kijken van een serie, dat is zo”n zonde. Daar probeer ik mee te stoppen. En op het werk, ja daar kan je weinig aan doen in bepaalde jobs. Maar ik probeer taak per taak te werken. Meteen de nadruk op probeer. blade soul classes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.