live locatie delen op WhatsApp

WhatsApp Status krijgt ook gekleurde tekst updates

Wanneer je Facebook gebruikt, en de kans is groot dat dat zo is, dan ken je de gekleurde updates wel. Iemand stelt een vraag of maakt een opmerking op een gekleurd vak, valt lekker op. Dit kun je vanaf de volgende update van WhatsApp ook doen met WhatsApp Status.

WhatsApp Status

Er zijn maar heel weining mensen in Nederland die deze functie van WhatsApp gebruiken. Werkelijk niemand is geinteresseerd in deze kloon van Snapchat en Instagram Stories. Maar toch blijven ze het proberen.

WhatsApp Status
Image : Engadget

Om het geheel wat aantrekkelijker te maken introduceren de ontwikkelaars van de populaire messengerapplicatie de gekleurde statusupdates. Net als bij Facebook kun je je opmerking of vraag tegen een gekleurde achtergrond plaatsen. Daarnaast kun je ook plaatjes en links toevoegen aan je compositie.

Status populair

Begin van het jaar beweerde Facebook dat WhatsApp Status enorm veel gebruikt werd. Dit heeft in ieder geval in Nederland tot heel veel vraagtekens geleid. Want wanneer wij op de redactie onze app openen zien we dat minder dan 1% van onze gebruikers weleens iets post.

Maar WhatsApp is vastbesloten om ook van deze functie een succes te maken. Maar of dit meer gebruikers zal trekken naar deze onnodige functie…. wij denken van niet. Wat denk jij?

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.