Withings BeamO

De Withings BeamO is de Tricoder uit Star Trek

Een dokter die door een apparaat langs je lichaam beweegt en kan zien wat er aan de hand is. Dat kan alleen in Star Trek zou je denken. Withings brengt de BeamO op de markt die de tricoder wel heel dicht bij de realiteit brengt.

Withing BeamO

Deze nieuwe uitvinding brengt vier belangrijke meet instrumenten bij elkaar. De thermometer, Stethoscoop, ECG om het hart te controleren en een sensor om het zuurstofgehalte in het bloed te meten.

het grote voordeel van deze BeamO zitn hem in de eenvoud van de bediening. En dat is weer belangrijk voor diegene die hem gebruikt. Op deze manier kan er makkelijker data worden opgehaald zonder dat daar een arts of een bezoek aan een arts voor nodig is.

Natuurlijk wordt er een app meegeleverd die de gegevens laat zien in een grafiek. Deze gegevens zijn voor de eigenaar maar kunnen vanuit de app ook gedeeld worden met een arts. Deze kan ook op afstand (video)bellen met de patient om de gegevens uit te laten lezen en te overleggen met de patient.

Tot en met 8 verschillende personen kunnen gebruik maken van dit apparaat. Je kunt de juiste gebruiker kiezen op de BeamO.

Withings BeamO

Withings BeamO kopen

Dit product van Withings zal deze zomer op de markt komen voor een prijs van € 250.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.