Wonder Woman krijgt een vervolg in 2019

De film Wonder Woman heeft het verrassend  goed gedaan, films als ‘ Suicide Squad’ en ‘ Batman versus Superman’ werden verslagen qua opbrengst. Velen vroegen zich af of er een vervolg zou komen.

Wonder Woman 2

Het antwoord op de hiervoor gestelde vraag is een dikke ‘Ja’. Eind 2019 zal er een vervolg op de eerste film met Wonder Woman komen. Ook deze keer zal Gal Gadot de hoofdrol spelen.

De eerste film heeft het boven verwachting goed gedaan. Op het moment van schrijven heeft Wonder Woman al 770 miljoen dollar opgehaald. Daarmee blijft het films zoals Suicide Squad, Batman vs Superman, Lucy en Divergent voor.

Deze film is zo belangrijk omdat het eindelijk een Female Hero heeft. Er zijn weinig vrouwelijke superhelden die zo prominent en groot op het doek verschijnen. We hebben natuurlijk wel karakters gehad zoals Catwoman, Storm en anderen, maar geen van hen trad zo op de voorgrond als het karakter van Gal Gadot.
In een jaar waar veel te doen is om de ongelijkheid tussen man en vrouw in het bedrijfsleven en het entertainment komt deze film op een perfect moment.

Lees onze review van Wonder Woman

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.