Wonderboom 2 banner

Wonderboom 2, nog meer geluid en bas

Wil jij straks lekker knallen in de tuin of op het strand dan neem je een Bluetoothspeaker mee. Ultimate Ears presenteert vandaag de nieuwe Wonderboom 2.

Wonderboom 2

Bluetooth speakers zien we overal om ons heen. In zeer korte tijd zijn deze apparaten ontzettend populair geworden. Het merk Ultimate Ears brengt al enige tijd speakers uit onder de naam Wonderboom. Net voor de zomer komt er een opvolger van deze goedverkochte bluetoothspeaker uit.

De Ultimate Ears Wonderboom 2 heeft een nog krachtiger 360-graden-geluid en nog betere bas dan zijn voorganger. De speaker heeft een geheel nieuwe Outdoor Boost-modus, een verlengde batterijlevensduur van 13 uur, IP67-classificatie, Double Up stereokoppeling, een opvallende tweekleurige stof.

Double Up-functie

Naast het stevige en heldere geluid heeft deze speaker ook nog een aantal andere mooie mogelijkheden. Zo kun je je Wonderboom verbinden met een andere Wonderboom-speaker om zo een echte stereo-set te bouwen.

Aan de onderzijde van de Wonderboom 2 zit een knop waarmee je de Outdoor Boost-functie kan inschakelen. De ingebouwde equalizer zorgt voor een krachtiger en helderder geluid, perfect voor elke buitenomgeving.

De Wonderboom 2 is waterdicht
De Wonderboom 2 is waterdicht

Het verschil met zijn voorganger is dat de Wonderboom 2 meer bas in zijn geluid heeft. Daarnaast is er 30% meer levensduur voor de accu in het apparaat. Daarmee kun je tot wel 13 uur achter elkaar muziek luisteren. Ook is hij waterdicht en blijft hij drijven op het water.

Wonderboom 2 kopen

De Wonderboom 2 is nu verkrijgbaar in vier kleuren: Deep Space Black (zwart), Crushed Ice (grijs), Radical Red (rood) en Bermuda Blue. Binnenkort verschijnt ook de kleur Just Peach (roze). De adviesprijs van deze trendy speaker is € 99,-

Nozie.nl heeft een testexemplaar ontvangen en we zullen hier binnenkort een review publiceren

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.