meghan trainor

Deze YouTube videos hebben meer dan 2 miljard views

Meghan Trianor is het jongste lid van de ‘club van 2 miljard’ op YouTube. Haar ‘All About that Bass’ haalde vorige week de magische grens van 2 miljard views op YouTube. Ze is niet de enige die in deze exclusieve club zit.

2 Miljard

Het is een waanzinnig getal, 2 miljard views van een en dezelfde video op het internet, dat is iets wat niet veel artiesten zullen bereiken Maar er zijn best al wat nummers die deze grens hebben doorbroken.

Wij hebben er even een aantal onder elkaar gezet met als laatste de absolute koploper van deze lijst. Mag jij raden welke dat is.

Major Lazor & DJ Snake  – Lean on

Deze video van het party-duo heeft op het moment van schrijven 2.1 miljard views op zijn naam staan.

Katy Perry – Roar

Een van de absolute supersterren van dit moment mag niet ontbreken. Deze bijna grappige video die bij het lekker in het gehoor liggende liedje ‘Roar’ hoort heeft ook al 2.1 miljard plays op YouTube.

Taylor Swift – Shake it Off

Wanneer je Katy zegt zeg je Taylor, want deze twee supersterren doen niet veel onder voor elkaar. Taylor wint van Katy in dit rijtje want ze heeft met 2.2 miljard net iets meer views.

Adele – Hello

Ja HALLO deze dame mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Al heeft ze het maar net gehaald hoor, ‘Hello’ van Adele heeft exact de 2 miljard views op het moment van schrijven. Nog steeds indrukwekkend, maar jammer van haar stembanden.

Meghan Trainor – All about that Bass

De nieuwste aanwinst van deze 2 miljard club is Meghan Trainor. Haar “All About that Bass” heeft sinds kort 2 miljard views gekregen. Leuk, beetje ouderwets nummer over dames met een maatje meer, denken we dan.

Psy – Gangnam Style

Wellicht het meest irritante nummer van de afgelopen jaren staat wel mooi op de eerste plaats van deze lijst. Gangnam Style heeft bijna 2.9 miljard plays achter zijn naam staan.
Zo is niet een Amerikaanse dame zoals Katy Perry of een band zoals U2, maar een ‘zanger’ uit Zuid-Korea de meest bekeken video op YouTube.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.