15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 1 4000 1 1 horizontal https://www.nozie.nl 300 0 1
theme-sticky-logo-alt
Taart printen 3D
October 29, 2020

Je 3D printer veranderen in een Food printer met CakeWalk3D

by dim
Wil je echt scoren op de volgende verjaardag en je status als keukenprins of keukenprinses naar een absoluut hoogtepunt brengen dan is deze software misschien wel iets voor je. CakeWalk3D Er bestaan printers waarmee je voedsel kan 3D printen maar die zijn heel erg duur. Een Kickstarter project biedt nu een oplossing waarmee je een... Read More

Wil je echt scoren op de volgende verjaardag en je status als keukenprins of keukenprinses naar een absoluut hoogtepunt brengen dan is deze software misschien wel iets voor je.

CakeWalk3D

Er bestaan printers waarmee je voedsel kan 3D printen maar die zijn heel erg duur. Een Kickstarter project biedt nu een oplossing waarmee je een ‘gewone’ 3D printer kan ombouwen tot een printer die ook geschikt is voor voedsel.

Met CakeWalk3D kun je niet het hele product uit je printer toveren maar we de bovenste laag op bijvoorbeeld je verjaardagstaart van een mooie afbeelding voorzien. De software zorgt ervoor dat er geen opstoppingen van gestold voedsel ontstaat en je kunt er verschillende producten instoppen.

Naast de software krijg je ook de onderdelen opgestuurd waarmee je je printer kunt ombouwen. Een aantal van deze onderdelen kun je ook zelf printen en zo kosten besparen.

Meer informatie over CakeWalk3D kun je hier vinden.

Bron: Engadget

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.
0 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.