Zlatan Ibrahimovic

Bizarre Tweet van Zlatan ‘ik blijf bij Manchester United’

Zlatan Ibrahimovic is een hele goede en geniale voetballer, en dat weet hij zelf ook. Jij houdt ervan of niet maar wanneer het kan laat deze aanvaller zijn ego zien. In een meer dan bizarre Tweet laat de voetballer weten toch bij Manchester United te blijven.

Zlatan Ibrahimovic

Hij heeft er net 1 jaar met Manchester United opzitten wanneer hij vlak voor de Europa League finale tegen Ajax een blessure krijgt. Sindsdien zijn er continu geruchten dat de speler na dat ene jaar alweer gaat vertrekken.

Maar in de wandelgangen echoede het al een beetje tegen de betonnen muren. Het zou zomaar eens kunnen dat Zlatan toch gaat blijven bij Manchester Untited. Alhoewel de competitie al begonnen was bleef de bevestiging maar uit.

Vanmiddag kwam dan het verlossende tweetje waarin hij op werkelijk bizarre wijze laat weten bij de club te blijven voetballen.

 

Deze afbeelding heeft Zlatan speciaal laten maken, dus er zit een bedoeling achter. We zien hem in een wit gewaad armpje drukken met een rode duivel, een vrij Bijbelse vertoning.
De afbeelding is zo bizar dat het niet anders kan dat hier heel veel theorieën op los gelaten gaan worden.

-zlatan-ibrahimovic

Ziet Zlatan zich als God en heeft hij een pact met de Duivel (Manchester) gesloten? Of moeten we het zien als Zlatan ‘De Verlosser’ tegen al het ‘Kwaad’ in de wereld.
Wat denk jij?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.