Zo post je via Threads op Instagram

Threads is live en dat zullen we weten ook. Deze concurrent van Twitter/X vindt zijn basis in Instagtram. Het is daarom ook niet gek dat deze twee apps samenwerken.

Deel een bericht van Threads op Instagram

Dat samenwerken tussen de twee apps komt op verschillende manieren tot uiting. Zo zul je tussen de posts in je Instagram feeds zo nu een dan verschillende berichten van Threads tegenkomen.

Ook kun je vanaf Threads een bericht op je stories of in je feed van Instagram plaatsen. Zo werkt dit.

Onder elk bericht in je tijdlijn zie je het driehoekje/vaantje zoals je dat kent van Instagram. Klik je hierop dan krijg je verschillende keuzes waaronder ‘toevoegen aan een verhaal’ of ‘post to feed’ (blijkbaar is dat nog niet vertaald).

Kies je een van deze opties dan maakt de app een post voor op Instagram. Deze krijgt een achtergrond met het logo van Threads en laat het bericht zien. Het lijkt allemaal heel erg op wat we kennen van Twitter/X.

De post in je feed is niet aanklikbaar zodat je naar het account gaat. Wanneer je hem als Story plaats dan kun je wel klikken en naar de app van Threads gaan om het bericht te lezen en eventueel de persoon te volgen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.