Human AI Pin wordt iets later geleverd

Een van de meest opzienbarende producten van de laatste 12 maanden is de Humane AI Pin. In november zagen we de eerste beelden van dit apparaat met AI. We naderen het uitleveren van de eerste batch.

Human AI Pin

Of een apparaat als de Humane AI Pin de smartphone zoals we die nu kennen gaat vervangen durf ik niet te zeggen. Toch blijf ik met grote belangstelling de ontwikkeling van de Human AI Pin maar ook de Rabbit R1 volgen.

De Humane AI Pin is een apparaat dat je op je kleding draagt en voorzien is van een computer, camera, speakers en een microfoon. De Pin is voorzien van heel veel AI die alle taken voor je uitvoert. Je kunt er informatie mee opvragen, producten bekijken en daarover informatie ontvangen en ga zo maar door. Het is een smartphone zonder scherm.

Dat laatste klopt niet helemaal want je kunt met de Humane AI Pin op je hand projecteren. Met deze projectie kun je door middel van gebaren van je vingers de Human AI Pin besturen.

Human kreeg veel belangstelling niet in de laatste plaats door de Apple-roots van een aantal van de medewerkers. Investeerders hebben ook belangstelling gezien het feit dat er al meer dan 200 miljoen dollar.

In deze video worden alle functies van de Humane AI Pin gepresenteert

Iets langer wachten

Hoofd Media Sam Sheffer (een oude bekende in de media) Sam Sheffer laat via een video weten op X dat eind maart de eerste Humane AI Pins de fabriek zullen verlaten. Daarmee zullen de eerst gebruikers in midden april hun langverwachte pakketje kunnen ontvangen. Daarna volgen de andere bestellers.

Midden april is een maand later dan dat Humane beloofd had. Het is natuurlijk niets nieuws dat een start-up zijn producten later verstuurt. Nieuwe technologie is een uitdaging om te maken, vooral wanneer het om hardware gaat.

Tijdens de MWC in Barcelona zal de Humane AI Pin aanwezig zijn. Nozie.nl is daar ook en natuurlijk gaan we proberen een hands-on te regelen met deze AI Pin.

Bron: Techcrunch

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.