Panzerglass is de beste bescherming voor je smartphonescherm

Het scherm is het meest belangrijke onderdeel van je smartphone en daar moet je dus zuinig op zijn. Een gebroken of beschadigd scherm kan je een vermogen kosten. Een paar euro investeren in een screenprotector is dan een goede beslissing.

Welke screenprotector moet ik kopen?

Wanneer je een screenprotector gaat kopen besef je dan dat je niet alleen je scherm tegen krassen beschermt maar ook tegen geweld van buiten af. Panzerglass levert oersterke screenprotectors voor vrijwel elke smartphone.

Wat maakt Panzerglass de beste in zijn soort?

Wanneer je een screenprotector van Panzerglass koopt dan koop je een screenprotector gemaakt van glas. Het oppervlak van dit glas is beschermd tegen krassen en hoe lang je het ook gebruikt de helderheid neemt niet af. De screenprotectors van Panzerglass zijn met grote precisie ontworpen zodat ze precies op je toestel passen. Dat zorgt ervoor dat camera’s. sensoren en luidsprekers hun functie behouden.

Welke screenprotector

Elke PanzerGlass ondergaat een proces met de naam ‘tempering’ en dat zorgt voor de sterkste bescherming die er is. Het oppervlak van de PanzerGlass is bedekt met een oleofobe laag dat net zo werkt als het originele scherm daaronder, je merkt het verschil niet. De laag is zowel antibacterieel als anti-fingerprint (vermindert vingerafdrukken en vegen). De screenprotectors van Panzerglass zijn zo sterk dat ze een slag van een hamer kunnen weerstaan. In de onderstaande video zie je hoe iemand met een hamer en een hobbymes een screenprotector bewerkt zonder zichtbare schade.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=rFDYNbkCo18

Een Panzerglass screenprotector is zeer eenvoudig aan te brengen en verschillende technieken zorgen ervoor dat het product goed blijft zitten.

Er zijn screenprotectors van Panzerglass voor Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Sony en nog veel meer merken.Meer informatie kun je vinden op de website van Rugz.

Dit artikel is een samenwerking tussen Nozie,Rugz en Panzerglass

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.