Samsung Family Hub

De Samsung Family Hub is een hele slimme koelkast

De tijd dat een koelkast alleen een rechthoekige doos was met een lage temperatuur is voorbij. Ook deze categorie apparaten wordt slim. Een goed voorbeeld is de Samsung Family Hub.

Een slimme koelkast

De Samsung Family Hub is een koelkast met meer extra’s dan je nu kunt bedenken. Daarom heeft Samsung er een aantal voor ons op een rijtje gezet.

View inside-functie

Wanneer je niet thuis bent weet je waarschijnlijk niet wat er in je koelkast ligt. Dat is vervelend wanneer je in de supermarkt staat en wil weten of er nu nog wel verse sla was of niet.

Met de view inside-functie kun je via je smartphone kijken wat er nog in je koelkast ligt zodat je niet met twee kroppen sla blijft zitten. Ook kun je via de AllerHande recepten database een recept zoeken op basis van de aanwezige ingrediënten in je koelkast.

Stylisch

De keuken is een groot en belangrijk onderdeel van het huis waar je veel tijd doorbrengt. Daarom is het belangrijk dat deze ook fijn is om in te verblijven. Samsung heeft veel tijd besteed aan het design van de koelkast. Zo is hij (of zij) nu ook beschikbaar in de kleur mat-zwart.

Interactief scherm

Op de koelkast zit een groot interactief scherm. Op dit scherm kun je heel veel doen. Zo kun je er je favoriete playlist op Spotify op beluisteren of zelfs zien wie er voor de deur staat!

Beeldscherm op Samsung Family Hub

Power Cool-functie

Je zal maar vergeten zijn de witte wijn koud te zetten terwijl je vriendinnen al voor deur staan. Met de Power Cool-functie staan de flessen drank binnen no-time wel koud.

Indoor ijsdispenser

Je wist niet dat je het nodig had tot dat je het zag, een ijsblokjesmachine in de deur van je koelkast. Zo maak je op warme dagen heel snel een lekker koel drankje of maak je de cocktail op je verjaardagsfeestje helemaal af.

Samsung Family Hub kopen

Comfort en technologie ‘comes with a prize’, want een dergelijke koelkast is niet goedkoop. De Samsung Family Hub is verkrijgbaar in de kleuren zilver en matzwart en kost € 2999.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.