Whatsapp

WhatsApp tips: Bericht vastzetten in chat

WhatsApp is DE communicatietool die vrijwel iedereen gebruikt. Deze messenger app is de laatste paar jaar ontzettend actief in het ontwikkelen van nieuwe functies. Ken jij deze al?

Handige WhatsApp tips

WhatsApp krijgt steeds meer extra functionaliteiten die niet iedereen kent. Op Nozie.nl delen we deze zodat jij ze ook kunt gebruiken. De WhatsApp tip van deze keer is:

Vastzetten van een bericht

Soms ontvang je in een chat een belangrijk bericht dat je even wil onthouden of ‘vasthouden’. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld de routebeschrijving naar het restaurant waar je hebt afgesproken. Zo gebruik je deze nieuwe functie van WhatsApp.

Open de chat en zoek het bericht op. Druk lang op het bericht en ga rechtsboven naar de drie puntjes en klik daar op.

Kies voor ‘Vastzetten’, daarna verschijnt er een pop-up waarmee je kunt bepalen hoe lang je het bericht kunt vastzetten in de chat. Je hebt de keuze uit 24 uur, 7 dage of 30 dagen.

Wanneer je de keuze gemaakt hebt dan zie je bovenaan een kleine banner verschijnen met een ‘punaise’ wanneer je daar op klikt dan ga je direct naar het bericht wat je vastgezet hebt.

Wil je het bericht eerder verwijderen dan bijvoorbeeld de 7 dagen die je er aan gegeven hebt. Dan druk je weer lang op het bericht, ga naar de drie puntjes en kies voor ‘losmaken.

Vind je dit ook een handige tip? Of heb je ook een leuke tip voor ons? Laat het weten in de comments.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.