Cortina E-Silento

Cortina E-Silento is vanaf nu te bestellen

Elektrische fietsen zijn ‘hot’ en van verschillende kanten zien we nieuwe modellen op de markt komen. Ook het merk Cortina heeft een nieuw model gelanceert.

Cortina E-Silento

De Cortina E-Silento Pro zal pas vanaf begin oktober in de winkels verkrijgbaar zijn maar toch is hij nu al te bestellen via cortinafietsen.nl

Dit nieuwe model van Cortina is vooruitstrevend te nemen en speciaal ontworpen voor forenzen en de zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Deze fiets kost €3499 maar daar krijg je wel een hele mooie fiets voor terug.

De accu van de Cortina E-Silento Pro is helemaal verwerkt in het frame en de kabels lopen door in het frame waardoor het eindresultaat superclean en modern is. Daarbij komt dat de e e-bike is ook heel erg stil is.

We al veel vaker met de fiets naar het werk, maar ‘het virus’ heeft ons nog duidelijker gemaakt dat een e-bike erg handig is. In het OV moet je een mondkapje op en rekening houden met je mede-reizigers. Op een e-bike kun je heerlijk fietsen naar het werk zonder mondkapje. De accu van de fiets is afneembaar zodat je hem thuis of op kantoor aan de oplader kunt hangen. Zo ben je verzekerd van een volle accu.

Verder beschikt de E-Silento over een Shimano Steps E6100 middenmotor, zijn er hydraulische schijfremmen, riem aandrijving en een verende voorvork. Schakelen doe je met de Shimano Nexus 7 versnellingen, en er is een Shimano SC- E7000 display die connected kan worden aan een smartphone voor je eigen displayweergave op je scherm en het instellen van de rijeigenschappen.

De Cortina E-Silento is verkrijgbaar in een heren- en damesuitvoering, beide in twee kleuren, prijzen vanaf €3499.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.