Whatsapp

Hoeveel WhatsApp-berichten versturen we per dag?

Op meer dan 90% van de Nederlandse smartphones staat de app WhatsApp geïnstalleerd. En vrijwel iedereen gebruikt de app dagelijks. Dat is niet alleen in Nederland zo maar in heel veel andere landen is WhatsApp net zo populair.

Hoeveel berichten per dag

Waarschijnlijk ben jij ook een fanatieke WhatsAppert. Je zou voor de grap eens bij moeten houden hoeveel berichten je verstuurd per dag, het zal je verbazen. Maar dat is helemaal niks vergeleken bij het totaal aantal berichten dat er wereldwijd per dag bia WhatsApp wordt verstuurd.

In 2011 werden er dagelijk een miljard berichten verstuurd via WhatsApp. Dat klinkt heel veel maar er is een nieuwe meting gedaan en op dit moment worden er 65 miljard berichten per dag verstuurd. Het einde is nog niet in zicht voor deze app want de groei is er nog niet uit.

Ook wat betreft ontwikkeling staat er nog genoeg te gebeuren. Binnenkort zul je video’s die gedeeld worden vanaf Facebook en Instagram gelijk in WhatsApp kunnen bekijken. Daarnaast kunnen we binnenkort ook videobellen met in totaal vier personen. Gezellig!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.