Jorik Lil'Kleine serie

JORIK is de documentaire over Lil’Kleine

Het zou zomaar een van de minst geliefde artiesten kunnen zijn van het land. Hij ging van groot artiest naar onderwerp van rechtszaken en ‘schande’. JORIK is het verhaal over Lik’Kleine

JORIK

Lil’ Kleine is niet geboren met die naam. Hij staat geregistreerd als Jorik Scholten en heeft gewoon een vader en een moeder.

Wanneer je zijn Wiki leest heeft Jorik geen doorsnee jeugd achter de rug. All snel kwam hij in de rapscene terecht en bracht muziek uit bij het Top Label. Zijn roem werd pas echt groot met de hit Drank en Drugs. Meegezongen door elk kind/puber van 10-19 ging hij als een raket. Hij was niet alleen een ster op het podium maar ook er naast. Verhalen over zijn feesten en het strooien met geld waren een dankbaar onderwerp voor de media.

De val van Lil’Kleine

De documentaire start na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van zijn toenmalige verloofde. Deze gebeurtenis sloopte zijn carrière en Lil’Kleine en dus Jorik viel hard van zijn troon.

In de serie op Prime vertellen Jorik en de mensen om hem heen vertellen voor het eerst over de kwesties die spelen, waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en problemen in de relationele sfeer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.