Lietbit stopt

LiteBit beëindigt activiteiten: Wat betekent dit voor jou?

LiteBit, een bekend cryptocurrency handelsplatform, komt met breaking news. Na zorgvuldige overweging heeft LiteBit besloten haar activiteiten te beëindigen als gevolg van veranderingen in de markt. In dit blogartikel willen we graag de details van wat dit betekent voor de gebruikers.

Litebit stopt

LiteBit zal de komende maanden stapsgewijs de organisatie afbouwen. Dit roept natuurlijk veel vragen op bij de gebruikers van het platform.

Litebit is bezig met het opzetten van een samenwerking met Bitvavo, een ander vooraanstaand platform in de wereld van cryptocurrency. Deze samenwerking de gebruikers van Litebit de mogelijkheid bieden om je tegoeden gemakkelijk en gratis over te zetten naar het platform van Bitvavo.

Litebit zegt dat wanneer het proces is afgerond dat ze hierover de klanten zullen informeren. Er blijft altijd de mogelijkheid hebt om de crypto- of euro-balans op te nemen of te verkopen. De klanttegoeden blijven 100% beschikbaar en men zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je geld.

Tot het zover is, kun je het LiteBit-platform blijven gebruiken zoals je gewend bent. Je kunt nog steeds handelen en je accounts beheren zonder enige onderbreking.

Wanneer je vragen hebt over deze keuze dan kun je hier terecht.

Similar Posts