Bondage

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 17

Het is weer weeeeekkeeeeennnddd…!

Netflix

Chambers (S01)

Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

→ Trailer Chambers bekijken

Grass is Greener

Jazz en hiphop werden erdoor aangewakkerd, evenals een oorlog tegen drugs vol racisme in wetshandhaving. Experts onderzoeken Amerika’s gecompliceerde relatie met wiet.

→ Trailer Grass is Greener bekijken

Film - Grass is Greener

Bonding (S01)

Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.

→ Trailer Bonding bekijken

Film1

Man of Tai Chi

De actie in deze film bestaat uit kungfu, Peking en een jongeman die van wanten weet in de duistere wereld van ondergrondse vechtclubs.

→ Trailer Man of Tai Chi bekijken

Film - Man of Tai Chi

Videoland

Vechtmeisje

Als haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.

→ Trailer Vechtmeisje bekijken

Ziggo

Jersey Shore Family Vacation (S01)

De castleden van Jersey Shore beloofden elkaar dat ze samen op vakantie zouden gaan. Na vijf jaar, vijf kinderen, drie huwelijken en heel veel sportschoolsessies is de club weer samen om vakantie te vieren in een chic huis in Miami Beach.

→ Trailer Jersey Shore Family Vacation bekijken

Film - Jersey Shore Family Vacation

Pathé Thuis

Little White Lies

Als een van de vrienden van een hechte vriendengroep een ongeluk krijgt laten de vrienden voor het eerst zien wie ze echt zijn. Vriendschappen, liefdes en zekerheden worden op de proef gesteld en hun leven komt op losse schroeven te staan.

→ Trailer Little White Lies bekijken

Spotify

For The Throne (Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones) – Game of Thrones

→ For The Throne (Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones) – Game of Thrones beluisteren

Cd - For The Throne

In the End – The Cranberries

→ In the End – The Cranberries beluisteren

Kobo

De ideale man

De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever? Evelien heeft het allemaal: een aantrekkelijke man, twee schatten van dochtertjes, een prachtig huis en een fantastisch sociaal leven.

Maar Evelien wil niet meer zo doorgaan. Ze twijfelt aan alles, haar relatie, of ze een goede moeder is, maar vooral aan zichzelf. Ze heeft geen idee meer wie ze is en wat ze wil. Dan ontmoet ze Kees. Die twijfelt nergens aan. In no time prikt hij door de façade heen die Eveliens leven is geworden. Als alles al snel uit de hand loopt, wordt Evelien gedwongen keuzes te maken. Hoe ver is ze bereid te gaan voor haar eigen geluk? “Snel, herkenbaar en smaakt naar meer.’ Marleen Koolmees, chef redactie Libelle

→ E-boek De ideale man bekijken

E-boek - De ideale man

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

 Elke maandag brengen onze collega’s van IGN een podcast volledig in Game of Thrones-thema: Confessions for the Throne. Voor alle details over deze podcast kun je hier terecht!

IGN podcast - Confessions for the Throne

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.