Bad Words serie poster

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 20

Het is weer weekend! Door het mooie weer (toch?) worden de dagen langer en kunnen we dus ook meer series kijken.

Netflix

René van Meurs – Even Goede Vrienden

Aan zijn timing, zijn improvisatietalent en het gemak waarmee hij optreedt is te merken dat René deel uitmaakt van het roemruchte stand-up comedy collectief van Comedytrain. Hij kwam zichzelf tegen op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. U kent het wel; gedeukt, gehavend en enigszins in dubio. Op zo’n moment kun je niet anders dan jezelf bij de kladden grijpen, aankijken en vragen: “ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?

→ Trailer René van Meurs – Even Goede Vrienden bekijken

Film René van Meurs

Wolfblood (S01)

Deze bovennatuurlijke dramaserie volgt een tienermeisje met de krachten van een weerwolf: verhoogde zintuigen, superkracht en snelheid.

→ Trailer Wolfblood bekijken

Fighting

Het leven van een straatverkoper in New York verandert drastisch wanneer hij Harvey Boarden ontmoet: een doorwinterde coach van straatvechters.

→ Trailer Fighting bekijken

Film1

Bad Words

Guy Trilby mag dan geen diploma hebben, hij ontdekt dat hij dankzij zijn fotografisch geheugen wel kans maakt om deel te nemen aan spellingwedstrijden voor kinderen.

→ Trailer Bad Words bekijken

Film Bad Words

Videoland

Top Five

Andre Allen is een komiek uit New York die het geschopt heeft tot beroemd filmster. Hij verdient bakken met geld en is verloofd met een reality-ster. Toch zit Andre helemaal niet lekker in zijn vel. Hij vindt zichzelf niet meer grappig en wil niet met zijn privéleven in de spotlights staan. Een ontmoeting met de aantrekkelijke journaliste Chelsea dwingt hem om zijn comedy carrière en zijn verleden onder ogen te komen.

→ Trailer Top Five bekijken

Kijk hier alles over nieuwe series en meer

Ziggo

Kingsman: The Secret Service

Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een ultra-competitief spionnentrainingsprogramma. Precies op dat moment ontstaat er een onheilspellende dreiging in de vorm van de gestoorde hightech genie Valentine.

→ Trailer Kingsman: The Secret Service bekijken

Film Kingsman: The Secret Service

Pathé Thuis

White Boy Rick

In Detroit werkt de tiener Richard Wershe Jr. zich als White Boy Rick op in het drugsmilieu. Hij raakt bevriend met lokale drugsbaronnen en wordt daarom, ondanks zijn jonge leeftijd, door de FBI ingeschakeld als informant.

→ Trailer White Boy Rick bekijken

Spotify

De Duif Sessions – Di-Rect

→ De Duif Sessions – Di-Rect beluisteren

Defected Ibiza 2019 – Simon Dunmore, – Sam Divine

→ Defected Ibiza 2019 – Simon Dunmore, – Sam Divine beluisteren

CD Defected Ibiza 2019 - Simon Dunmore, - Sam Divine

Kobo

Het zijn de kleine dingen die het doen

Marcel van Roosmalen schrijft een tragikomisch maar liefdevol portret over zijn moeder. Marcel van Roosmalen schrijft al jaren met grote regelmaat over zijn moeder in NRC Handelsblad. Zijn vaste lezers krijgen daarmee een kijkje in haar leven – en dat van hemzelf. Moeder is op hoge leeftijd, woont zelfstandig, maar steeds meer dingen gaan mis: een voordeursleutel raakt zoek, een treinreis verloopt rampzalig, een kerstdiner kan niet meer worden gekookt. De ergernis bij haar zoon ligt altijd op de loer. Met een arendsoog observeert hij zijn moeder. Het zijn de kleine dingen die het doen is het verslag van een wereld die onherroepelijk kleiner wordt. Een genadeloos maar ook liefdevol portret van moeder en zoon, die ondanks grote en kleine tegenslagen manmoedig volhouden.

De pers over Marcel van Roosmalen: “Marcel van Roosmalen kan zo schrijven dat ik een diepgevoelde fascinatie krijg voor Vitesse, Limburgse dorpen en humanresourcemanagers. Aaf Brandt Corstius: “Niet misschien, maar gewoon de beste columnist van Nederland.” Nico Dijkshoorn: “Van Roosmalen is een meester van de ingetogen humor.”

→ Trailer Het zijn de kleine dingen die het doen bekijken

E-boek Het zijn de kleine dingen die het doen

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.