Deel posts van Instagram in Stories, zo werkt het

Instagram heeft iets aangekondigd dat ze voor deze keer eens niet gestolen hebben van Snapchat. Het is nu mogelijk om een post uit de feed van Instagram ook te delen in Stories.

Delen in Stories, zo werkt het

Stel je komt een geweldige post tegen die je aan je eigen volgers wilt laten zien, dan kun je dat vanaf nu delen in Stories. Wanneer je een leuke post gevonden hebt die je wil delen in Stories kun je dat als volgt doen.

Klik op icoon met de pijl waar je normaal mee een post naar een van je vrienden via een direct bericht stuurt. Het scherm dat na het klikken van het icoon open gaat heeft aan de bovenzijde de mogelijkheid staan om te delen naar Stories.

Instagram delen op Stories

Wanneer je op de knop ‘delen in Stories drukt zal de Instagram post in je Stories geplaatste worden. Daarmee is het nog niet gedaan want je kunt er nog een tekst, sticker of iets anders bij zetten. De Instagram-post gedraagt zich ook als een sticker dus je kan het draaien en vergroten en verkleinen.

Instagram post delen op Stories

De oorspronkelijke maker heeft ook voordeel bij het delen door jou. Wanneer een kijker op het plaatje van de post klikt dan kunnen ze ervoor kiezen om de originele post te bekijken. Het is nog geen ‘regrammen’ waar al heel lang mensen om vragen. Maar het is nu eindelijk wel mogelijk gave posts verder te delen onder anderen.

Bron: Instagram

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.