Menu

KLM geeft vanaf nu familieupdates in WhatsApp

dim 5 years ago 0 15

De KLM gebruikt al een tijdje WhatsApp als middel om passagiers te informeren over hun vlucht. Deze dienst hebben ze nu uitgebreid met een familie-app.

Groepsapp KLM

Het social media team van KLM heeft weer een nieuw product bedacht waarmee ze de passagiers nog beter kunnen helpen. Het bedrijf gebruikte al enige tijd WhatsApp om passagiers te voorzien van informatie over hun vlucht. Deze dienst gaan ze nu uitbreiden.

Groepsapp KLM

Groepsapp KLM

De KLM kan vanaf nu een groepsapp aanmaken waarin je bijvoorbeeld je familie of vrienden op de hoogte kunt houden van je reis. Deze dienst wordt gratis aangeboden door de KLM wanneer je je boardingpass in ontvangst neemt. Je kunt zelf familieleden of vrienden toevoegen aan de groep en de KLM geeft realtime vluchtinformatie. Zo kun je via de app laten weten dat je veilig in New York geland bent voordat je eigen smartphone weer WiFi of roaming heeft. Ook kan de KLM vertragingen doorgeven en anderen in de app updates over de vlucht aanvragen.

 

– Advertisement –
Written By

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.