Dit zijn de Fairbuds, in-ears van Fairphone

Het Nederlandse Fairphone heeft naast de smartphones een tweede headset gelanceerd. De Fairbuds zijn in-ears die te repareren zijn gaan € 149 kosten.

Fairbuds van Fairphone

Naast de Fairbuds XL heeft het smartphonemerk Fairphone nu ook een kleinere versie die de naam Fairbuds draagt. De headset valt in de categorie in-ears en bestaan uit twee kleine oordoppen die helemaal in het oor gaan.

Fairphone heeft een missie en dat is de tech wereld beter te laten omgaan met waste en dergelijke. Daarom zijn er verschillende onderdelen van deze Fairbuds die vervangen kunnen worden zodat je in-ears langer meegaan.

Welke onderdelen kun je vervangen?

De onderdelen van de Fairphone Fairbuds die je kunt vervangen zijn : De batterij van de oordopjes, de siliconenring, eartips, de buitenkant en de kern van de oplaadcase en wanneer je een oordopje verliest dan bestel je gewoon een nieuwe.

Vooral dat laatste is voor mij persoonlijk erg belangrijk. In mijn bureaula met kabels liggen zeker drie cases waar nog maar een oortje in zit.

Natuurlijk worden zoveel mogelijk onderdelen van de Fairbuds gemaakt van gerecycled materiaal. Het is het bedrijf gelukt om 69% van het product van dergelijke materialen te maken.

Specificaties

In totaal zorgt de combinatie van de batterij in de oortjes en de batterij in de oplaadcase voor minimaal 30-32 uur aan luisterplezier. De Fairbuds laden in 2 uur weer helemaal vol en wanneer je haast hebt heb je in 10 minuten weer 1,5 uur plezier van je doppen.

De vervangbatre batterij van de oortjes

Op de Fairbuds kun je gebruik maken van Active Noise Cancelling en een Ambient mode. Ook moeten de oortjes het ruisen van de wind verminderen zodat je tijdens het fietsen gewoon Ruud en Dim kunnen verstaan in de podcast Iets Met Tech.

Een beetje regen en stof is geen probleem voor deze in-ears van Fairphone. Ze zijn voorzien van de IP 54 classificatie.

Wat kosten de Fairbuds?

De Fairbuds zijn vanaf nu te koop voor € 149.00. De vervangbare onderdelen kun je kopen op de website van Fairphone.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.