Eurovison Sport

Eurovision sport is een gratis streamingdienst met sport

Je hebt nooit genoeg streaming diensten om uit te kiezen. Daarom is er weer een partij opgestaan die ons gratis content aanbied. Eurovision sport is een online streamingdienst die sporten zoals zwemmen en skiën aanbiedt.

Eurovision Sport

Dit nieuwe platform zet zich vooral in voor sporten die we niet dagelijks kunnen bekijken. Dus verwacht (voor nu?) geen voetbal of hockey.

De sporten die Eurovision Sport gaat brenegn

In plaats daarvan kun je kijken naar zwemsport, atletiek, turnen, biathlon, skiën en elektrisch racen. Vooral de laatste categorie is een ‘vreemde eend’. Deze laat voor nu races met elektrische speedboten zien. Iets wat we tot nu toe nog nergens gezien hebben.

Het racen met elektrische speedboten

Wanneer je naar de homepage gaat van de site, dan zie je daar al de komende evenementen die de dienst gaat uitzenden. Daarin zit heel veel zwemsport en atletiek.

43.000 uur aan sport dit jaar

De EBU heeft de rechten voor 14 sporten gekocht en dat geeft een totaal van 43000 uur aan sport dit jaar op het nieuwe platform. De EBU is een organisatie van diverse publieke omroepen vooral uit Europa. Het meest bekende evenement dat deze organsiatie elk jaar organiseert is het Eurovision songfestival.

Klik op deze link om naar de site van Eurovision Sport te gaan. Om de beelden te bekijken moet je wel een account aanmaken.

Meer over Streaming?

Op Streamingfans,net krijg je de beste tips over de streamingdiensten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.