JBL luidspekers

Dit zijn de nieuwe draagbare luidsprekers JBL

In de VS is op dit moment de eerste grote beurs van 2024 bezig. Tijdens en rond deze beurs worden veel nieuwe producten aangekondigd. Ook JBL doet weer mee, met heel veel nieuwe gadgets.

Draagbare JBL luidsprekers 

Er zijn drie nieuwe speakers gemaakt door JBL. Alle drie de nieuwe luidsprekers zijn uitgerust met Bluetooth v5.3 met LE-audiomogelijkheden, hebben een IP67-classificatie voor water- en stofdichtheid, en bieden de mogelijkheid om meerdere luidsprekers aan te sluiten via Auracast™.

De JBL Xtreme 4 heeft een grote batterijcapaciteit waardoor je 24 uur lang kunt genieten van de muziek. Ook kun je andere apparaten opladen met de speaker. Doordat je de batterij van de Xtreme 4 kunt vervangen doe je nog langer met het apparaat.

De JBL Clip 5 heeft een opnieuw ontworpen karabijnhaak met een grotere opening, waardoor deze moeiteloos vast te klikken is. Door een update in de tech heb je een beter geluid die tot wel 12 uur mee gaat.

De JBL Go 4, is de allerkleinste draagbare speaker JBL. Hij kan dan wel klein zijn maar het levert nog steeds een verrassend mooi geluid en een krachtige bas . De accu gaat tot wel 7 uur mee

Auracast

Alle drie de modellen van deze JBL Luidspekers krijgen de beschikking over Auracast. Met deze technologie kun je je audio draadloos delen met anderen. Daarnaast kun je met Auracast ook verbinden met apparaten in een openbare ruimte. Zoals de televisie in de sportschool of de speakers in een treinstation.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.