Max Joseph stopt bij MTV Catfish, te druk met filmen

Een van de beste programma’s van MTV op dit moment is Catfish. Deze show wordt gepresenteerd door Max en Nev. Eerstgenoemde heeft besloten te stoppen met deze show.

MTV Catfish

Een Catfish is een persoon die zich als iemand anders voordoet op het internet. Vaak worden foto’s van andere mensen gebruikt om een profiel te maken en contact de leggen met jongens/mannen of meisjes/vrouwen. In de Verenigde Staten is dit een fenomeen dat zeer vaak voorkomt.

Max Joseph MTV Catfish
Max Joseph MTV Catfish

In MTV Catfish kan men de hulp van Nev en Max inschakelen om uit te zoeken of een account echt is of niet. Vaak hebben mensen al jaren een ‘online-relatie’ met iemand die niet diegene blijkt te zijn van het profiel. Dit levert soms hilarische maar vaker pijnlijke situaties op. Te vaak zien we dat personen met weinig zelfvertrouwen een profiel aanmaken met foto’s van een door de maatschappij aantrekkelijk gevonden persoon. Daardoor komen ze vaker en sneller in gesprek met anderen. Deze worden verliefd door de gesprekken met de persoon maar weten niet dat ze met een nep-profiel praten. De ontmoetingen laten zien dat uiterlijk nog steeds een grote rol speelt in onze maatschappij wanneer het aankomt op liefde, verliefdheid en relaties.

Max Joseph stopt

Een van de twee presentatoren van MTC Catfish is Max Joseph. Hij diegene die altijd met de camera de gesprekken filmt maar ook de adviezen geeft. Joseph heeft besloten met de serie te stoppen vanwege zijn werkzaamheden als regisseur. In het afgelopen seizoen werd zijn plek ook al regelmatig ingenomen door anderen. De laatste aflevering met Max zal op 22 augustus worden uitgezonden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.