maan

NASA bezorgt de Amerikanen kippenvel

NASA is de organisatie die al zestig jaar lang werkt maakt van de ruimtevaart. Deze instantie heeft al veel successen geboekt maar ook enkele tegenslagen moeten verwerken. Met een video werkt NASA aan zijn gezicht en laat het weten wat zijn volgende plannen zijn.

Basis op de maan

NASA wil terug naar de maan, niet omdat ze er al zolang niet geweest zijn maar omdat ze er een basis willen vormen. Deze basis moet een soort springplank worden om door te reizen naar Mars. Deze planeet is het beloofde land van de ruimtevaart. Niet alleen NASA wil er naar toe maar ook veel private ruimtevaartondernemingen hebben deze planeet hoog op de agenda staan. Onder andere Elon Musk wil snel afreizen naar de rode planeet.

Elan

Waarschijnlijk wil NASA werken aan zijn image want de organisatie heeft een video uitgebracht waar de Amerikanen wel pap van lusten. De video laat oude en nieuwe beelden zien van NASA en maakt er een emotioneel schouwspel van. Mike Rowe, die we kennen van Dirty Jobs. doet het commentaar en zijn stem zorgt voor de juiste lading bij de video.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.