Boring Company

Eerste tunnel van Elon Musk is bijna klaar

Elon Musk is een drukke man, naast Tesla en Space X heeft hij een bedrijf dat tunnels boort. Binnenkort zal de eerste tunnel klaar zijn voor gebruik.

Tunnel

Het bedrijf dat de tunnel boort heet toepasselijk The Boring Company. Musk voorziet voor zijn tunnels met hoge snelheidstreinen een grote toekomst. De eerste tunnel loopt van het parkeerterrein van Space X in Hawtorn onder een aantal straten van deze stad door. De maximum snelheid die in de tunnel behaald zal worden is 250 kilometer per uur. Ook zal er vanuit een lift gemaakt worden die in deze tunnel uitkomt. The Boring Company doet dat om te bewijzen dat er met een minimale inspanning snel transport van een plek naar de tunnel gerealiseerd kan worden.

boring company
boring company

Op 11 december zal de opening van de tunnel plaatvinden waarna het publiek een dag lang gratis gebruik kan maken van het transport in deze tunnel. Volgens de geruchten zullen particulieren maar 1 dollar moeten betalen om van dit transport gebruik te maken. Het bedrijf van Elon Musk zal ook een tunnel gaan bouwen voor transport vanaf Chicago’s O’Hare Internationaal vliegveld naar de stad. Een ritje met de trein die op een soorts skie voortbeweegt zal maar 12 minuten duren.

Bron: Mashable

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.