Polestar fabriek

Dit is de fabriek van Polestar waar Volvo zijn elektrische auto’s maakt.

Polestar is een merk van Volvo en zal zich helemaal gaan toeleggen op het fabriceren van elektrische auto’s. Daarvoor is er een nieuwe fabriek geopend in China.

Polestar fabriek

In Shanghai heeft Polestar zijn eerste eigen fabriek geopend. In deze fabriek zullen de elektrische auto’s van dit sub-merk van Volvo geproduceerd worden.

Alleen voor de fabriek alleen al zou je gaan sparen voor een Polestar. Men heeft een schitterende fabriek neergezet. Polestar zegt dat het niet alleen een plek om te produceren is maar ook een plek voor inspiratie en creatie.

Met de opening is ook de fabricage van de Polestar 1 van start gegaan. Gek genoeg is het eerste model van dit merk een hybride en geen volledig elektrische auto. De prijs mag er ook zijn want het instapmodel kost je toch al snel € 130.000 en dat is niet voor iedereen een haalbaar budget. De fabriek in Shanghai zal ook maar 500 exemplaren van dit type per jaar produceren.

Polestar 2

Het bedrijf heeft eerder dit jaar ook al de opvolger van de Polestar laten zien. De Polestar 2 (waarom niet) zal wel helemaal elektrisch zijn en ook een veel aantrekkelijker prijskaartje krijgen. Ook zal deze auto op een andere locatie worden gefabriceerd.

Polestar 1

Bron: Electrek

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.