Spotify

Spotify Free krijgt meer mogelijkheden

De missie van Spotify is om meer mensen van muziek te kunnen laten genieten. Natuurlijk het liefst tegen betaling maar voor diegene die dat niet willen of kunnen is er Spotify Free. Deze gratis versie van Spotify heeft een update gekregen.

Gratis Spotify

Naast de betaalde accounts waarop je je kunt abonneren bij Spotify is er ook een gratis versie. Hier krijg je regelmatig reclame te horen en kun je alleen luisteren via de Shuffle-modus. Dat wil zeggen dat Spotify voor jou de muziek uitkiest.

Spotify Free

Spotify heeft een update voor Spotify Free aangekondigd waarbij de gebruiker van deze gratis dienst meer mogelijkheden krijgt. Naast meer mogelijheden krijgt de gebruiker ook meer controle over de muziek die hij of zij te horen krijgt.

Dit is er veranderd aan Spotify Free

Het thuisscherm zal continu worden aangepast aan de smaak van de gebruiker daarnaast is er ook een wijziging aan het design. De lijst met titels bevat nu  grote blokken .

Binnen Spotify Free krijg je nu meer controle over de content. Je krijgt de beschikking over 15 afspeellijsten waarin je de nummers apart kunt afspelen en zoveel kunt skippen als je zelf wil. De Shuffle-modus is nu niet meer verplicht om te gebruiken je kunt zelf kiezen welk nummer je wil afluisteren.

Wanneer je je opgeeft voor Spotify zal de dienst vragen wie je favoriete artiesten zijn.Zo weet Spotify wat je maak is en kunnen ze daar rekening mee houden bij het samenstellen van de afspeellijsten. Deze aanbevelingen zullen beter naar gelang je meer nummers luistert. Je kunt aangeven wanneer je een nummer goed of juist niet goed vindt. Ook kun je nummers op een lijst met favorieten zetten.

Je kunt zelf ook een afspeellijst maken met een eigen naam. Spotify zal dan een aantal suggesties geven waar je uit kan kiezen.

Als laatste is er nu ook een data-saver voor al die diegene die over niet veel data beschikken. De data-saver houdt de kosten laag.

Deze nieuwe versie van de gratis Spotify zal de komende weken uitrollen naar de apps op iOS en Android.

Bron: Spotify

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.