Spotify

Spotify geeft korting wanneer je een jaar vooruit betaalt

Geld besparen daar zijn we met zijn allen niet echt vies van. Een beetje goed opletten scheelt je zomaar veel euro’s op je bankrekening. Ook Spotify gunt je een klein voordeeltje zo aan het eind van het jaar.

Koop een jaar, betaal 10 maanden

Spotify wil aan het eind van het jaar ook eens iets extra’s doen voor zijn trouwe leden. In de maand december krijg je de kans om van een leuke korting te genieten waar je heel 2018 plezier van hebt. Wanneer je het hele volgende jaar in een keer vooruit betaald dan krijg je zomaar 2 maanden korting. Dat is is toch zomaar 20 euro die je in je broekzak houdt. Deze aanbieding geldt niet alleen voor de huidige abonnees maar ook iedereen die zich nieuw komt aanmelden bij de streaming muziekdienst kan van de aanbieding meeprofiteren. Helaas kunnen we de actie nog niet vinden op de Nederlandse website van Spotify. We kregen wel een notificatiescherm toen we de Spotify-app openden, wellicht is het alleen een aanbieding die je via de app kunt activeren.

Spotify

In maart van dit jaar kon Spotify zijn 50 miljoenste abonnee begroeten op zijn bankrekening. Dat was een groei van 20 miljoen klanten die betalen voor de diensten van dit Zweedse bedrijf, dat is niet mis. In totaal heeft Spotify meer dan 100 miljoen gebruikers, maar is nog steeds niet winstgevend.

Bron: PhoneArena

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.