Stembanden Adele kapot, concerten afgelast

Adele is een wereldster, iedereen wil haar horen. Daarvoor moet ze touren, de hele wereld over. En de wereld is groot en dus ook het aantal concerten. En nu zijn haar stembanden stuk.

Adele on steroids

Haar wereldtour begon in maart vorig jaar en zou 119 concerten verder met de 4 laatste in Wembley eindigen. Van die vier heeft ze er maar 2 kunnen volbrengen, toen zei haar dokter “tot hier en niet verder”

She said: “I’m already maxed out on steroids and aids for my voice.

Het blijkt dat Adele haar stembanden geblesseerd heeft door het vele zingen. De laatste 2 concerten in Wembley stonden haar stembanden al stijf van de medicijnen en verder gaan had behoorlijke consequenties kunnen hebben voor haar stem.

 

Fans

Aan gezien er 98000 fans op de concerten afkwamen in Wembley heeft ze met het afgelasten van de twee laatste optredens heel veel mensen moeten teleurstellen.

Deze fans kwamen niet alleen uit de UK maar ook uit andere landen en vooral die blijven met de kosten zitten.

Laatste concert Adele ooit?

Ze maakt er geen geheim van, al die optredens vindt ze maar helemaal niks. Zingen is prima, maar dan wel alleen thuis of in de studio. Liever neemt ze een lange pauze waarin ze al haar tijd kan besteden aan haar jonge gezin.

Afbeelding

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.