metalen object mars

Marsrover spot stukje glimmend metaal op Mars, aliens?

We zijn het misschien een klein beetje vergeten, maar er rijdt nog steeds een klein wagentje rond op Mars. Deze Marsrover stuurt nog steeds foto’s terug naar de aarde, en sommige roepen vragen op.

Aliens?

Hoewel er geen echt wetenschappelijk bewijs voor is denken we bij een vreemde vondst of waarneming gelijk aan buitenaards leven. Volgens dit lijstje zijn er in de maand juni alleen al meer dan 200 waarnemingen geweest die gerapporteerd zijn.

Dus dat er een aantal Reddit gebruikers bij de foto van de Marsrover gelijk refereren aan Marsmannetjes met autopech is statisch mogelijk.

Metaal

Dit artikel verteld het verhaal van een foto genomen door de Marsrover op Mars ( ok deuuh). Op deze foto zien we heel duidelijk een metalen object.

metalen object mars

Alle respect voor de UFO-suggesties, de kans is veel groter dat het hier gaat om een stukje ruimteafval. Inderdaad, we maken niet alleen deze planeet kapot met onze rommel maar ook de planeet waar we straks willen gaan wonen.

Dir ruimteafval kan van alles zijn. Zo zijn er al heel veel projecten naar Mars mislukt en te pletter geslagen op het oppervlak. Daarnaast laten de geslaagde landingen ook het een en ander aan rommel achter. Blijkbaar hoeft de NASA van zijn ouders de rommel niet op te ruimen.

Marsrover curiosity

Marsrover

De Marsrover die deze foto heeft genomen heet Opportunity en is al in 2003 naar Mars gestuurd. Na hem (of haar) kwam de Curiosity en beide zijn nog steeds actief op het dorre oppervlak en vooral op zoek naar leven.

Wil je meer weten en vooral meer zien dan kun je bij de Nasa terecht. Op deze site kom je alles te weten van de Marsrover en zie je foto’s van zijn missies.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.