Netflix banner

Beckhams krijgen eigen docu-serie op Netflix

Als voetballer was David Beckham al navolgbaar maar ook na zin actieve carrière als voetballer is hij er in geslaagd in de spotlights te blijven. Het is een inkoppertje (snap je hem…) maar het leven van David, Victoria is natuurlijk erg interessant.

Beckhams op Netflix

Dat hebben de creatieve mensen bij Netflix ook goed in de gaten gehad en zij hebben de familie Beckham een mooie aanbieding gedaan. Er zal een docu-serie over het leven van de familie Beckham gemaakt worden. In deze serie zullen ook intieme beelden van het gezin gedeeld worden. Dat zullen beelden uit de huiselijke kring zijn waarin ook de kinderen een belangrijke rolspelen.

De hele serie zal ongeveer 18 miljoen euro gaan kosten en een deel van dit bedrag zal terug vloeien in de huishoudportemonnee van Victoria en David.

De Beckhams

David Beckham speelde voor Manchester United en Real Madrid en hij kwam uit voor het nationale team van Engeland. Hij speelde enkele belangrijke toernooien voor zijn land en vooral zijn vrije trappen zijn legendarisch.

David is getrouwd met Victoria die we weer beter kennen als Posh Spice van de meidengroep Spice Girls. Na haar zangcarrière met de Spice Girls heeft ze nog een aantal pogingen gedaan als solo artiest. De mode bleek haar beter te liggen en ze is daarom ook bekend om haar look, kleding en kapsels.

Van de kinderen is de 21-jarige Brooklyn de meeste bekende. De zoon heeft een actieve loopbaan als model en is een goede amateur fotograaf. Ook in de liefde doet hij het goed, hij vroeg onlangs zijn vriendin ten huwelijk.

Bron: HLN

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.