Banner Hulk Thor Ragnarok

De Hulk maakt reclame voor Renault

Ook als superheld moet je er blijkbaar een bijbaantje op nahouden. Dat gaat ook op voor Marvel Superheld de Hulk. Onze groene vriend heeft een rol in een Renault commercial gekregen, eentje zonder tekst overigens.

Renault

In de video zien we de Hulk samen met een bestuurder van een Renault. Beide spoeden zich naar het andere einde van de stad omdat daar een satteliet zal inslaan. De moraal van het verhaal is dat de Renault niet zo groot en sterk is als de Hulk maar wel klein en wendbaar. Leuk hoor.

Thor : Ragnarok

Deze samenwerking tussen de Hulk en Renalt is voor beide goed. Want in de herfst zal de volgende ‘blockbuster’van Marvel in de bioscopen te zien zijn. Daarin speelt de Hulk een hoofdrol naast Thor en zijn broer Loki.

In Thor: Ragnarok moet de gevangengenomen Thor het opnemen in een soort van gladiatorgevecht. Zijn tegenstander blijkt de Hulk te zijn, vroeger zijn vriend en nu zijn opponent in de ring.

In deze film zien we een aantal superhelden terug . Zo zal naast de Hulk en Loki  Dr Strange zijn opwachting maken in Thor: Ragnarok. Naast de superhelden zien we ook een echte sterrencast, naast Hiddleston, Mark Buffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) en Chris Hemsworth (Thor) zien we nog een aantal sterren met de A-status. Zo verwelkomen we Jeff Golfblum, Anthoni Hopkins en Cate Blanchett op de titelrol.

Het duurt nog even voor je Thor: Ragnarok kunt zien, want hij draait pas vanaf oktober/november in de bioscopen.

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Star Trek Discovery Banner

Hé, eindelijk een gay in Star Trek Discovery

Hoewel Star Wars en Star Trek Science Fiction series zijn ze ook een soort ...

Netflix banner

Netflix verhoogt de prijzen van zijn abonnementen

Netflix enige vorm van inkomsten is het geld dat wij betalen voor de dienst. ...

Free software

Deze gratis online diensten helpen je verder

Een van de voordelen van ons zo geliefde internet is wel dat er zoveel ...