Games of Thrones

Er komt een prequel voor Games of Thrones in 2020

Volgend jaar zal de laatste aflevering van Games Of Thrones uitgezonden worden. Heel veel fans zullen in een diep zwart gat vallen, de populariteit van deze serie is namelijk enorm. HBO bestelt daarom een nieuwe serie gebaseerd op Games of Thrones.

Prequel Games of Thrones

HBO heeft het laatste seizoen nog spannender gemaakt door het een jaar uit te stellen. Het achtste en laatste seizoen van deze serie zal pas in de lente van 2019 uitgezonden worden. De makers van de serie willen deze extra tijd gebruiken om het laatste seizoen nog beter te maken. Het einde van Games of Thrones zal veel mensen moeilijk vallen, de show is enorm populair. Naar de laatste aflevering van deze serie keken meer dan 16 miljoen mensen. Daarnaast is het al jaren de meest gedownloade serie, illegaal wel te verstaan.

Games Of Thrones prequel
Games Of Thrones prequel

Een einde van een serie is natuurlijk ook een financiële strop voor HBO, want met Games of Thrones hadden ze iets waarmee ze het onder andere tegen Netflix konden opnemen. De zender heeft verschillende shows in overweging genomen die als opvolger konden dienen. Het idee dat over en ook gemaakt zal worden is een prequel op de serie. Een prequel vertelt het verhaal voorgaande aan de serie of de film. Het meest bekende voorbeeld van de laatste tijd is Star Wars, al werden deze prequels niet door iedereen goed ontvangen. HBO heeft een samenvatting vrij gegeven van deze prequel:

“Duizenden jaren vóór de gebeurtenissen van GAME OF THRONES, beschrijft de serie de afdaling van de wereld van de Gouden Eeuw van Helden naar het donkerste uur. En slechts één ding is zeker: van de gruwelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros tot de ware oorsprong van De witte wandelaars, de mysteries van het Oosten tot de Starks van de legende … het is niet het verhaal waarvan we denken dat we het weten”

Er zal eerst een pilot gemaakt worden van deze nieuwe serie, mocht deze worden goedgekeurd dan zal de serie ook daadwerkelijk gemaakt worden. De schrijver van boeken, George R.R Martin, waarop Games of Thrones gebaseerd is zal als executive producer aan de serie verbonden worden. Of er namen van de huidige cast ook meegaan naar de prequel is niet bekend.

Bron: Buffalo Tech

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.