Jarreau Vandal

Muzikale breek van de week: Jarreau Vandal

Nog (steeds) niet bekend bij het doorsnee Nederlandse publiek maar wel een wereldster, al zal zijn track ‘Someone that you Love’ veel mensen bekend in de oren klinken. Hij heeft miljoenen plays op Spotify en Soundcloud en reist de hele wereld rond voor optredens. Jarreau Vandal maakt catchy dancetunes die enerm blij en dansbaar zijn.

Jarreau Vandal

Zijn ‘about’sectie op zijn website leert ons dat hij in Maastricht geboren is maar opgegroeid in Amsterdam. Zijn invloeden komen uit de Hip-Hop, Jazz en R&B. Artiesten waar hij inspiratie vandaan haalt zijn Jamiroquai en de Red Hot Chilli Peppers. Muziek zit in de familie met onder andere een opa die zelf ook muziek produceerde.

Sound

De sound van deze ras-artiest valt niet in een hokje te plaatsen. Maar wat overheerst is het warme en vrolijke gevoel dat er over de tracks ligt. Geen clubtracks die twee keer naar een break toewerken maar heel veel en lekkere vocals.

Vandalized Volume III gratis downloaden

Hou je van gratis dan ga je nu snel naar de website van Jarreau Vandal. Daar kun je in ruil voor je e-mailadres zijn laatste plaat Vandalized Volume III gratis downloaden.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.