Lego Batman movie

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 50

Het is weer weekend en het is behoorlijk koud buiten. Laten we het dekentje er maar bij pakken en een paar nieuwe series opstarten op je favoriete streaming dienst.

Netflix

The LEGO Batman Movie

Gotham City is opnieuw het doelwit van de snode plannen van de Joker. Als Batman de stad wil redden zal hij ditmaal zijn waakzame rol moeten laten vallen. Hij moet samen werken met anderen en hopelijk leren om iets meer relaxed te zijn.

→ Trailer The LEGO Batman Movie bekijken

The Protector (S01)

Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

→ Trailer The Protector bekijken

Tidelands (S01)

Door de terugkeer van ex-gevangene Cal McTeer naar haar geboorteplaats Orphelin Bay komt een oude samenzwering rond verzwegen moord, drugs en sirenen aan het licht.

→ Trailer Tidelands bekijken

Filmposter Tidelands

Film1

Jusqu’a la garde

Het echtpaar Besson gaat scheiden. Om haar zoon te beschermen tegen zijn vader, beschuldigt de vrouw Miriam haar echtgenoot van misbruik. Ze vraagt de exclusieve voogdij. Tot haar ontgoocheling verleent de rechter echter een gedeelde voogdij aan de vader. Julien zal als gijzelaar tussen zijn ouders alles doen om het ergste te voorkomen.

→ Trailer Jusqu’a la garde bekijken

Videoland

Spotlight

De onderzoeksafdeling ‘Spotlight’ van The Boston Globe doet onderzoek naar de diverse seksschandalen binnen de katholieke gemeenschap in Massachusetts in 2001. De zaak blijkt groter en ingewikkelder dan gedacht: tijdens de zoektocht naar de waarheid raken ze verwikkeld in een politiek spel waarin ze ontdekken dat niet alle betrokken partijen hetzelfde belang hebben.

→ Trailer Spotlight bekijken

Filmposter Spotlight

Ziggo

Law Abiding Citizen

Clyde Shelton is een wrak na de brute inbraak in zijn huis, waarbij zijn vrouw en kind in koelen bloede vermoord worden. Al zijn woede en frustratie komen pas echt naar buiten als de dader door een juridische deal met beginnend aanklager Nick Rice niet de straf krijgt, die hij verdient. Tien jaar later neemt Clyde het recht alsnog in eigen hand en belandt in de cel. Tot verbijstering van Nick Rice begint de wraak van Clyde dan pas echt. In hoog tempo worden aanslagen gepleegd op advocaten en rechters, die destijds bij de zaak betrokken waren. En stuk voor stuk worden ze opgeëist door Clyde, die nog steeds opgesloten zit in zijn cel…

→ Trailer Law Abiding Citizen bekijken

Pathé Thuis

Den Skyldige

Asger is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt. Hij beantwoordt een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden.

→ Trailer Den Skyldige bekijken

Filmposter Den Skyldige

Spotify

The Piano Ballads – Volume 2 – Edsilia Rombley

→ The Piano Ballads – Volume 2 – Edsilia Rombley beluisteren

Springsteen on Broadway – Bruce Springsteen

→ Springsteen on Broadway – Bruce Springsteen beluisteren

CD Bruce Springsteen

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.