Marie Wolt

Fashionable draadloos opladen

Langzaam maar zeker zien we dat het draadloze laden in steeds meer apparaten zij intrede doet. Bijvoorbeeld de onlangs gelanceerde Samsung Galaxy S10 beschikt over deze technologie.

Draadloos laden met een kleurtje

Nog steeds zijn heel veel van onze accessoires ontzettend saai. De kleur is wit of zwart en het materiaal is lekker goedkoop plastic. Dat vinden wij zonde maar het Zweedse merk Marie Wolt ook.

Het merk Marie Wolt combineert de draadloze oplaadtechniek met stijlvolle draadloze smartphone opladers in maar liefst 25 verschillende ontwerpen. De ontwerpen hebben exotische namen als Wit Marble, Dusty Pink, Moroccan Mosaic en Vintage Flowers.

De stijlvolle draadloze oplader is voorzien van een aluminium frame en een plexiglas top. De oplader biedt een snelle oplaadtijd, detectie van vreemde toestellen en temperatuurregeling. En dat laatste is vooral belangrijk voor de (brand)veiligheid. Met een snellader is de charger eenvoudig op te voeren van 5 watt tot 10 watt (of 7.5 watts voor iPhone). Ook werkt de lader door dunne hoesjes tot 3mm heen.

De stijlvolle draadloze oplader van Marie Wolt is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en wordt geleverd met een USB-C kabel met leren riem. Tevens zit er een garantie van één jaar op. De draadloze oplader is vanaf nu verkrijgbaar in 25 verschillende designs via de officiële website www.mariewolt.com. voor een prijs van 59,95 euro.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.