Teufel Rockster 2 GO

De Teufel ROCKSTER GO 2, waterdicht en grote accu

De markt voor Bluetoothspeakers is groot en heeft een marktleider. Teufel is dat niet maar het merk brengt wel hele leuke producten in deze categorie op de markt. De Teufel ROCKSTER GO 2 is daar de meest recente van.

De Teufel ROCKSTER GO 2

Teufel is een audiomerk uit Berlijn dat altijd garant staat voor een goede geluidservaring. Ook met de Teufel ROCKSTER GO 2 weet je dat dat goed zit, maar een draagbare speaker moet meer kunnen.

Zo heeft deze speaker nu een IP67 certificaat waardoor water geen probleem meer is. Regen, afspoelen onder de kraan of een duik in het zwembad, deze Bluetoothspeaker kan het allemaal aan. De bouw van de speaker is stevig door de rubberen randen. Dat geeft je het vertrouwen dat je het overal mee naar toe kunt nemen.

Lange speelduur

Wanneer het volume op een respectabele stand staat kun je 15 uur lang voorruit. Op de spaarstand is dat zelfs 28 uur.

Dan komt het onvermijdelijke stukje techniek (kun je makkelijk overslaan), maar er zitten wel wat leuke dingen tussen. Er zijn twee fullrange drivers van aluminium en een passief basmembraan voor indrukwekkend stereogeluid.
Er is een Dynamic Bass-functie voor het aanpassen van lage tonen aan het geselecteerde volume. De Dynamore-technologie voor een forse uitbreiding van het stereopanorama met een druk op een knop zul je vast leuk vinden.

Snel verbinden met Bluetooth via Google Fast Pair. Met de Party Link functie voor het ku je twee ROCKSTER GO 2 speakers met elkaar verbinden en dan heb je een stereoset. Wanneer je heel veel vrienden hebt kun je doorgaan met serie schakelentot maar liefst 100 exemplaren. De ingebouwde geluidskaart voor het afspelen van muziek vanaf een Mac of PC via een USB-C-kabel, kan ook nog welk eens van pas komen.

Waar kun je de Rockster Go 2 kopen?

Naast de kleurencombinatie Black & Red van zijn voorganger is de ROCKSTER GO 2 verkrijgbaar in de stijlvolle combi Grey & Black. Ook is er een volledig zwarte variant in de kleur Night Black. De ROCKSTER GO 2 is per direct verkrijgbaar via teufelaudio.nl voor 149,99 euro.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.