TaTa Towel

De TaTa Towel, de uitvinding tegen 'Under Boob Sweat'

Disclaimer, dit artikel wordt geschreven door een man en deze zit niet zo in de materie. We bouwen elektrische auto’s en vliegen naar Mars maar iets tegen ‘Under Boob Sweat” hadden we nog niet uitgevonden. Maar de TaTa Towel biedt uitkomst voor al die zweterige en plakkerige dagen.

TaTa Towel

Deze kruising tussen een sjaal en een handdoek moet de oplossing zijn tegen het fenomeen “Under Boob Sweat” bij vrouwen. Deze ongemakkelijke situatie is voor de mannen te vergelijken met de “Sticky Balls”situatie.

TATA towel

De TaTa Towel draag je rond je nek en de twee uiteinden wikkel je om je borsten zodat er minder kans is op een plakkerige situatie. Vanzelfsprekend ( tenminste dat denk ik) werkt dit alleen vanaf een bepaalde cupmaat.
Erin Robertson is de uitvindster van deze handdoek. Ze kreeg het idee toen ze zichzelf klaar maakte voor een eerste date, in de zomer met een kapotte Airco. En omdat zwetende borsten op een eerste dat niet echt helpen bij het verkrijgen van een tweede bedacht ze de TaTa Towel.

TATA towel

Deze handdoek of sjaal koop je in de eigen shop op de website. Je hebt de keuze uit drie kleuren en je bent 45 dollar kwijt per stuk.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.