foto van de tas van Moiloc

Review: de Moiloc Mobility Bag is handig voor dagelijks gebruik

Ben je op zoek naar een aparte fietstas of tas voor aan je electrische step, dan is deze tas iets voor jou.Moiloc is een nieuwe Nederlands merk en dit bedrijf wil producten op de markt brengen die net iets beter doordacht zijn dan die van concurrerende merken. De Moiloc Mobility Bag is het eerste product en wij probeerden het uit.

Welk probleem lost de Moiloc Mobility Bag op?

Deze tas van Moiloc is compact maar biedt genoeg ruimte om een aantal belangrijke spullen in op te bergen. Het heeft een dubbele rits die ook nog eens het water buiten houdt. Ook de buitenzijde is waterdicht omdat het van een hard materiaal is gemaakt.

Het product zelf is niet uniek. Er zijn meerdere tassen die hetzelfde doen, maar de Moiloc Mobility Bag heeft een aantal handige en leuke extra’s. Deze maken de tas beter bruikbaar op de fiets of step maar ook daarnaast.

De voordelen

We schreven al dat de tas gemaakt is van stevig materiaal dat de spullen aan de binnenzijde beschermt. Ook de rits is fors en de trekkers zijn groot zodat je makkelijk de tas open en dicht maakt. Hij is niet waterdicht, dus wanneer je hem in het water gooit zal er op een gegeven moment water naar binnen komen. Je kunt de tas wel in de regen gebruiken, je spullen blijven netjes droog.

Aan de binnenzijde vind je een aantal compartimenten waar je spullen als je smartphone, sleutels, portemonnee, slot, make-up en andere zaken kan opbergen. De tas oogt compact maar er kan verrassend veel in.

Handige bevestiging

Het absolute hoogtepunt van deze tas is de bevestiging aan je fiets of step. Waar je bij andere producten gebruik maakt van klittenband om de tas op de fiets of step te bevestigen, gaat dat bij deze tas anders.

Er zijn twee delen, aan de stang van de fiets of step maakt je de basis vast met klittenband. De basis bestaat uit een mechanisme met een magneet. Aan de achterzijde zit een zelfde mechanisme die wanneer ze op elkaar gehouden worden in elkaar vastklikken.

Het verwijderen gaat net zo snel. Je trekt aan het touwtje of je drukt bovenaan de sluiting op de knop en de tas komt los van het voertuig.

Ik hoor je denken ‘Ja..maar dat valt er toch zo af?” Je zou inderdaad denken dat de tas er op een hobbelige weg vanaf valt. dat hebben we bij Nozie natuurlijk getest. De Tas is twee weken lang dagelijks meegeweest op de step, en geen enkele keer hebben we de tas verloren. Het systeem werkt prima, en voor de sceptici, de tas is ook nog eens gecontroleerd en gecertificeerd door SGS.

Snel, beter, handig

Het feit dat je de tas zo makkelijk kunt loshalen en vastmaken heeft veel voordelen. Je zal minder snel de tas laten zitten waardoor hij niet gestolen kan worden. Ga je naar de winkel dan pak je tas snel mee het pand en kun je je kleine boodschappen snel kwijt.

Het grote voordeel zit ook in het avondje uit. Je gaat op de fiets naar de stad om een drankje op het terras te doen met je vrienden. Door de draagbaarheid van de tas kun je makkelijk je telefoon, lader, geld en andere zaken meenemen. Niet alleen op de fiets maar ook het terras mee op.

Draagband

Voor het laatste heeft Moiloc nog een extra functie toegevoegd en dat is een draagband. Nadat je de Moiloc Mobility Bag van je fiets of step hebt gehaald bevestig je met hetzelfde systeem de draagband en je neem de Mobility Bag mee als draagtas of als Crossbody Bag.

Conclusie

Voor € 39,95 scoor je een ontzettend handige fietstas, steptas of gewoon een tas. Daarbij ontvang je gratis de draagband en is de tas ook nog eens getest door een gecertificeerd instituut. Een dikke aanrader!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.