‘Tindstagramming’, nieuwe online datingtrend ‘creepy as fuck’

Social Media is een zegen en een vloek. Het connect mensen maar het geeft mensen met wie je niet wil connecten de kans om je te blijven volgen. Een nieuwe fenomeen in datingland is ‘Tindstagramming’. Wat is dat dan ?

Tindstagramming

Cosmopolitan en NYmag berichten over een nieuwe trend op de socials medias. Tindstagramming is een nieuwe ‘beweging’ in online datingland waar je nu niet perse trots op hoeft te zijn.

Tindstagramming
/tind-stuh-gram-ing/ noun
The act of sneaking into someone’s Instagram DMs after failing to match with them on Tinder.
via NYmag

Deze trend is langzaam ontstaan sinds het mogelijk is om op Tinder je Instagramprofiel te koppelen. Wanneer iemand je Tinderprofiel ziet kan hij of zij je Instagramaccount dus onthouden. Wanneer jij dan niet rechts swiped op zijn of haar account en er dus geen match is kan diegene je op je Instagramaccount benaderen. Gewoon om te vertellen dat je je enorm vergist hebt.

Tindstagramming
image Indigo Rancourt via NYmag

Instagram

Diegene die je dus afgewezen hebt op Tinder benadert je nogmaals via de DM op Instagram. En dat vind men ‘creepy as fuck’, zeker wanneer diegene van geen ophouden weet. Beide artikelen komen met een lijst van ‘slachtoffers’ die een zelfde ervaring hebben. In elk geval zijn het mensen die niet maar begrijpen dat je op Tinder naar links geswiped hebt en niet naar rechts.
Via de DM op Instagram willen ze je nog een keer overtuigen van het feit dat hij of zij toch wel een swipe naar rechts waard is.

De een noemt het romantisch (Not gonna give up) maar wanneer iemand maar aanblijft houden dan is het inderdaad ‘creepy as fuck’. Overigens lijkt het dat het alleen vrouwen overkomt, maar dat geloven we bij Nozie niet. Wanneer meld het eerste mannelijke Tindstagramming-slachtoffer zich bij ons?

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.