Airloop, een headset die je op drie manieren kunt gebruiken

Headsets zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse ‘gear’. Elke headset heeft zijn eigen gebruiksdoel en daarom heb je er waarschijnlijk meerdere. De Airloop is een headset die je door een slim systeem op meerdere manieren kunt gebruiken.

Airloop

Op Indiegogo heeft Airloop al meer dan 700% van zijn opgehaald met een headset die je op drie verschillende manieren kunt gebruiken.

Headset met magneet systeem

Waarschijnlijk gebruik je niet dezelfde headset tijdens het reizen als tijdens het sporten. Daar gebruik je twee verschillende sets voor en dat is dus twee keer een aanschaf. Airloop heeft daar een oplossing voor met zijn 3-in-1 headset.

Magneten

De kern van het product zijn de oordoppen. Deze kun je als een ‘conventionele’ in-ear gebruiken om helemaal draadloos van de muziek te genieten. Persoonlijk sport ik niet graag met volledige in-ears omdat je ze makkelijk verliest tijdens het hardlopen.

Airloop heeft hiervoor een systeem bedacht dat gebruik maakt van modules. Wanneer je graag een nekband wil hebben voor het hardlopen klik je hem aan de module via een houder met een magneet.

Airloop magnetisch systeem

Gebruik je je headset bijvoorbeeld tijdens het werk of het reizen en bel je er veel mee? Dan gebruik je de nekband met de extra accu in de draad. De bijgeleverde case geeft ook nog een 80 uur aan extra ‘power’. Zo kun je dagen achter elkaar genieten van de muziek.

Airloop kopen

Zoals we al schreven is de Airloop een Indiegogo-project dat zijn doel ruimschoots al behaald heeft. Heb je interesse in deze headset dan kun je hier terecht voor een mooie aanbieding.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.