Drie goedkope elektrische skateboards uit China

Het is een nieuw en hip vervoersmiddel, maar helaas nog verboden op de openbare weg in Nederland. Toch is er veel belangstelling voor de skateboard met hulp-motor. Natuurlijk zijn er via de diverse webshops elektrische skateboards uit China te verkrijgen. We zetten er een aantal op rij.

 

1
H2B - 03 2 x 600W Motors 4-wheel Electric Skateboard
H2B electric skateboard

Deze stoere H2B heeft twee krachtige 600 W-motoren voor een snelheid van maximaal 30 km per uur. Wanneer je er siliconenwielen onder zet haal je zelfs 35 km per uur. En wanneer de weg wat ruwer wordt dan daat dit elektrische skateboard gewoon door. De 8.8 Ah-batterij kan met 1 lading maximaal 20 km afleggen.  Natuurlijk heeft het board een afstandsbediening en is het enorm stevig.

> Hier kun je meer informatie vinden en de H2B kopen voor iets meer dan €372

2
Landwheel L3 - A Brushless Motors 4-wheel Electric Skateboard
Landwheel L3

Deze Landwheel L3 ziet er uit als een gewoon skateboard maar dat is het niet. Het heeft twee krachtige 275 Watt-motoren voor een maximum snelheid van 45 km per uur. De accu is 32oo mAh groot en die brengt je 15 km ver. Er liggen siliconen-wielen onder voor veel grip.

> De Landwheel L3 kost €444,92 en je krijgt hier meer info

 

3
H2S - 01 350W Hub Motor 4-wheel Electric Skateboard
H2S goedkoop elektrisch skateboard

Wanneer het iets goedkoper moet dan is deze H2S-01 misschien iets voor jou. Het heeft een enkele krachtige 350 Watt motor voor een maximim snelhois van 20 km per uur. De accu is 2200 mAh groot en laat je 10 km ver komen.

> Deze H2S-01 kost €115,22 en je krijgt hier meer informatie

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads