Lego Millenial Falcon

Dit is voor de echte LEGO en Star Wars fan

Lego en Star Wars hebben al jaren een relatie, er is zelfs een Lego Star Wars film.  De bouwblokjes-fabrikant heeft daarnaast een aantal modellen uit Star Wars als bouwpakket uitgebracht. Maar nog nooit was een bouwdoos zo groot als de 2017 versie van de Millenial Falcon.

Bouwpakket

De Millenial Falcon was het ruimteschip waarin onder andere Leia en Han Solo vlogen in een aantal van de Star Wars films. Lego heeft in 2007 al eens een bouwset uitgebracht van dit ruimteschip. Dit pakket bestond toen uit meer dan 5000 steentjes en moest 500 dollar kosten.

Millenial Falcon

2017 Versie

10 Jaar later doet het Deense speelgoedbedrijf het nog eens dunnetjes over. Alhoewel de Denen bescheiden mensen zijn moest het deze keer groter en duurder.

De 2017 versie van de Millenial Falcon heeft 7.541 stukjes die wanneer je ze allemaal op de goede plek vastklikt het ruimteschip vormen.

Het bouwwerk is zo groot dat er zelfs ruimte is voor mini-figuurtjes van onder andere Han Solo, C-3P0, Leia, Chewbacca en Rey.

Pakket kopen?

Wil je de uitdaging aangaan en dit pakket gaan kopen om je volgende zomervakantie hier helemaal aan te vergooien, dat kan. Dan moet je alleen ook een deel van je vakantiegeld aanspreken. Deze Lego Millenial Falcon 2017 set moet 800 dollar kosten.

Investering

Dat lijkt veel geld maar het blijkt dat deze Lego bouwdozen een goede investering zijn. De 2007 versie van de Lego Milenial Falcon is schaars en erg gewild bij de verzamelaars van Star Wars prullaria.
Schaarste en veel vraag geven altijd hoge prijzen. Kijk je nu op Amazon kijkt dan mag je tussen 2500 en 5500 Dollar of Euro neerleggen voor deze set.

bron 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.